ЕКО – Пријателски

Разновидно одржливо пакување направено од еколошки картонски материјали.

Многу битен фактор е тоа дека може да купите мали количини а притоа да не платите за едно кратна изработка за станц или модла,а да добиете изработена картонска кутија залепена на 4 до 5 точики лесно склоплива штанцана,перфорирана,бигувана,пластифицирана на високо ниво.

Матријал картон(FSC certified)

Погоден за:

*ладна и замрзната храна

*мрсна храна

* топлава и сува храна

*производ со течни компоненти

Картонот е oil proof и не пропушта мрсно и не прави 

Целосно пакување отпорно на протекување, идеално за складирање на течна и влажна храна.

Амбалажите може да одат во микробранова печка (без пластичен капак) додека другите амбалажи кои не користат пластичен капак може да одат дирекно.

Дирекно во амбалажзата може да се јаде со прибор.

Може да користите ножеви и остар прибор за јадење за да исечете храна директно во пакувањетоА.

Амбалажата се рециклира.

СЕРТИФИЦИРАНИ

Целото наше пакување е произведено во согласност со глобалните еколошки стандарди и е сертифицирано според ISO и HACCP, обезбедувајќи конзистентна безбедност и квалитет.

Совршено решение за пакување, за чување и носење на вашиот оброк

Амбалажата може да се печати со ваше лого.

(Достапно во специфичен дизајн, геометрија и материјали на барање)

Овој производ се испорачува склопен.

TOP