Еко чашка за закуска

$1.00

  • Амбалажата може да се печати со ваше лого
  • Совршена за Брза храна и храна за носење
  • Производот се испорачува подготвен за употреба
  • Отпорни на вода и маснотии
SKU: Категории ,

Опис

Назив на продуктДијаметар
(во мм)
Висина
(мм)
Волумен
(мл)
Парчиња во кутијаПакет
тежина, кг / волумен, m³
EKO ЧАШКА ЗА ЗАКУСКА M110x60143480100010,56 / 0,08
EKO ЧАШКА ЗА ЗАКУСКА L110x75130720100013,07 / 0,12

Дополнителни информации

Големина

ЕКО Чашка за закуска "L", ЕКО Чашка за закуска "M"

TOP