Еко пакување за помфрит

$1.00

  • Амбалажата може да се печати со ваше лого
  • Атрактивно пакување
  • Погодно за употреба во микробранова печка
  • Пакување по нарачка
  • Направени од одржлив материјал
SKU: Не е достапно Категории ,

Опис

Назив на продуктДимензии
(во мм)
Волумен
(мл)
Парчиња во кутијаПакет
тежина, кг / волумен, m³
ЕКО КОМПИР М105x50x11011012007,5 / 0,032
ЕКО КОМПИР L126x50x13515010007,5 / 0,032

Дополнителни информации

Големина

ЕКО КОМПИР L, ЕКО КОМПИР М

TOP