Еко Паметен Пакет

$1.00

  • Амбалажата може да се печати со ваше лого
  • Пакување отпорно на масло и вода
  • Двослојни страни и дно
  • Атрактивен дизајн со широк, проѕирен ПЕТ прозорец за стилска презентација на храната
  • Погоден за топли и ладни оброци
  • Погодни за микробранова печка
  • Лесно расклопливи, потребен е минимален простор за чување/
  • Целосно приспособено пакување (може да го прилагоди дизајнот, големината и материјалот според потребите на клиентите)
SKU: има на залиха Категории ,

Опис

Назив на продуктДимензии
(во мм)
Волумен,
(во мм)
Парчиња во пакетПакет
тежина, кг / волумен, m³
ЕКО ПАМЕТНО ПАКУВАЊЕ 30086x86x403003004,7/0.056
ЕКО ПАМЕТНО ПАКУВАЊЕ 550112x112x49550450
ЕКО ПАМЕТНО ПАКУВАЊЕ 800133x133x49800200
ЕКО ПАМЕТНО ПАКУВАЊЕ 900150x150x40900200
ПАМЕТЕН ПАКЕТ СО РАМЕН КАПАК 300300300
ПАМЕТЕН ПАКЕТ СО РАМЕН КАПАК 5505504509,25 / 0,097
ПАМЕТЕН ПАКЕТ СО РАМЕН КАПАК 8008002005,4 / 0,097
ПАМЕТЕН ПАКЕТ СО РАМЕН КАПАК 9009002006,7 / 0,097
ПАМЕТЕН ПАКЕТ СО ЗАОБЛЕН КАПАК 300300450
ПАМЕТЕН ПАКЕТ СО ЗАОБЛЕН КАПАК 550550450
ПАМЕТЕН ПАКЕТ СО ЗАОБЛЕН КАПАК 800800200
ПАМЕТЕН ПАКЕТ СО ЗАОБЛЕН КАПАК 900900200

Дополнителни информации

Type

ЕКО ПАМЕТНО ПАКУВАЊЕ 300, ЕКО ПАМЕТНО ПАКУВАЊЕ 550, ЕКО ПАМЕТНО ПАКУВАЊЕ 800, ЕКО ПАМЕТНО ПАКУВАЊЕ 900, ПАМЕТЕН ПАКЕТ СО ЗАОБЛЕН КАПАК 300, ПАМЕТЕН ПАКЕТ СО ЗАОБЛЕН КАПАК 550, ПАМЕТЕН ПАКЕТ СО ЗАОБЛЕН КАПАК 800, ПАМЕТЕН ПАКЕТ СО ЗАОБЛЕН КАПАК 900, ПАМЕТЕН ПАКЕТ СО РАМЕН КАПАК 300, ПАМЕТЕН ПАКЕТ СО РАМЕН КАПАК 550, ПАМЕТЕН ПАКЕТ СО РАМЕН КАПАК 800, ПАМЕТЕН ПАКЕТ СО РАМЕН КАПАК 900

TOP