За нас

Компанијата е основана во 1990 година во Скопје, Република Северна Македонија. Никпромет е водечки диструбер на Тито тикети, фискални ролни и широк асортиман на производи од ХоРеКа програмата. Со нашата модерна и професионална продажна мрежа, дистрибуираме висококвалитетни производи низ целиот свет. Нашта цел е блиско и долгорочно партнерство со нашите клиенти, нашиот приоритет е нашата добра реуптација и затоа обезбедуваме највисок квалитет на услуга.

Продукти

ЕКО – Пакувања

 • Разновидно одржливо пакување направено од еколошки картонски материјали.
 • Премачкани и Водоотпорни
 • Целосно пакување отпорно на протекување, идеално за складирање на течна и влажна храна.
 • Микробранова печка
 • Сите наши контејнери за храна се 100% безбедни и погодни за употреба во микробранова печка.
 • Топла содржина
 • Може да се користи за складирање и чување на топла храна.
 • Користење на прибор за јадење
 • Може да користите ножеви и остар прибор за јадење за да исечете храна директно во пакувањето.

Тито тикети

 • Тито тикетите се користат во видео лотариските апарати (VLT) за слот машините во казина и кладилница.
 • Направени се од екстра квалитет на репро материјали и нашите тикети се компатибилни со повеќето системи за принатање користени за апаратите.
 • Ние проадаваме печатени тикети изработену преку офсет технологија која дозволува нашите клиенти да ги нарачаат тито тикетите согласно нивното лого, текст, слика и боја.
 • Нашите тикети се внимателно спакувани во картонски кутии од 12.000 парчиња и истите се пакувани во пачки од 200,400 и 600 во зависност од капацитетот на принтерот.
 • Тито тикетите се одобрени од страна на производителите на видео лотариските принтери.
 • Сите кутии се пакувани на ЕУ палети.
 • Ние имаме бланко тикети на залиха во секое време.
 • Бланко тикетите имаат две црни маркери на задната страна.

Термални Фискални ролни

Термалните фискални ролни се користат за пост терминали и каси, принтери, апарати за паркинг, лотарии и кладилници, банкомати, калкулатори, факс итн. Нашите термални фискални ролни може да бидат изработени во сите видови и се прилагодливи за сите големи брендови на принтери.

TOP