Еко кутија за нудли

$1.00

  • Амбалажата може да се печати со ваше лого
  • Направени од одржлив материјал
  • Отпорни на вода и маснотии
  • Погодна за сите јадења со тестенини и ориз
  • Безбедно за користење во микробранова печка
  • Спремна за употреба
  • Можно е прилагодено печатење
SKU: Не е достапно Категории ,

Опис

Назив на продуктДимензии
(во мм)
Волумен
(мл)
Парчиња во кутијаПакет
тежина, кг / волумен, m³
ЕКО НУДЛИ 460гл76x90x9046056011 / 0,09
ЕКО НУДЛИ 560гл95x95x1005604208,6 / 0,09
ЕКО НУДЛИ 700гл101x101x10670036012,44 / 0,08

Дополнителни информации

Type

ЕКО НУДЛИ 460нл, ЕКО НУДЛИ 560нл, ЕКО НУДЛИ 700нл

TOP