Еко кутија за сендвичи

$1.00

  • Амбалажата може да се печати со ваше лого
  • Широк асортиман на решенија за пакување сендвичи
  • Атрактивна презентација на храна
  • Транспарентен прозорец
  • Прилагодени за користење во микробранова печка
  • Прилагодено печатење
SKU: Не е достапно Категории ,

Опис

Назив на продуктДимензии
(во мм)
Парчиња во кутијаПакет
тежина, кг / волумен, m³
ЕКО СЕНДВИЧ 40130x130x406007,2 / 0,04
ЕКО СЕНДВИЧ 50130x130x506009,9 / 0,03
ЕКО СЕНДВИЧ 60130x130x6080012 / 0,03
ЕКО СЕНДВИЧ 70130x130x705007,6 / 0,03
EKO ОП СЕНДВИЧ 60126x126x6170013 / 0,0318
ОП Сендвич Лид 60178x623502,2 / 0,04

Дополнителни информации

Type

ЕКО ОП СЕНДВИЧ 60, ОП СЕНДВИЧ ЛИД 60, ЕКО СЕНДВИЧ 50, ЕКО СЕНДВИЧ 60, ЕКО СЕНДВИЧ 40, ЕКО СЕНДВИЧ 70

TOP