Еко термички запечатлив сад со проѕирен капак

$1.00

  • Амбалажата може да се печати со ваше лого
  • Oдличен производ за презентација на храна
  • Доаѓа со запечатлив филм и проѕирен капак за понатамошна употреба
  • Сад кој што не протекува
  • Безбеден за употреба во микробранова печка (без капак)
  • Го продолжува рокот до 5 дена
  • Можност за целосно прилагодување
SKU: да Категории ,

Опис

Назив на продуктДимензии
(во мм)
Волумен,
(во мл)
Парчиња во пакетПакет
тежина, кг / волумен, m³
ЕКО АМБАЛАЖА ЗА САЛАТА 35087x87x423503003,7 / 0,03
ЕКО АМБАЛАЖА ЗА САЛАТА 450137x95x634508007,63
ЕКО АМБАЛАЖА ЗА САЛАТА 500140x90x4250040011,75 / 0,0105
ЕКО АМБАЛАЖА ЗА САЛАТА 750190x137x3875080010,48
ЕКО АМБАЛАЖА ЗА САЛАТА 900190x137x5090080011,54
ЕКО АМБАЛАЖА ЗА САЛАТА 1000181x128x4210004006,2 / 0,11
ЕКО АМБАЛАЖА ЗА САЛАТА 1200190x137x72120070011,8

Дополнителни информации

Type

ЕКО АМБАЛАЖА ЗА САЛАТА 1200, ЕКО АМБАЛАЖА ЗА САЛАТА 350, ЕКО АМБАЛАЖА ЗА САЛАТА 450, ЕКО АМБАЛАЖА ЗА САЛАТА 500, ЕКО АМБАЛАЖА ЗА САЛАТА 750, ЕКО АМБАЛАЖА ЗА САЛАТА 900, ЕКО АМБАЛАЖА ЗА САЛАТА 1000

TOP