Еко кутија за Пица / Пита

  • Амбалажата може да се печати со ваше лого
  • Совршено решение за пица и пита
  • Сад отпорен на вода и маснотии
  • Погодни за микробранова печка
  • Може индивидуално да се прилагоди според потребите на клиентите
  • Направени од одржлив материјал

 

Димензии: 220x220x200
Висина (мм): 40
Волумен (мл): 800
Големина на пакет (парче): 600
Пакет тежина/волумен (кг/м3): 15 / 0,03

 

Опис

Назив на продуктДимензии
(во мм)
Висина
(мм)
Волумен
(мл)
Парчиња во кутијаПакет
тежина, кг / волумен, m³
ЕКО ПИТА 800220x220x2004080060015 / 0,03
TOP