Еко кутија за тортиља

  • Амбалажата може да се печати со ваше лого
  • Широк асортиман на решенија за пакување сендвичи.
  • Целосно водоотпорни, без можност за протекување.
  • Атрактивна презентација на храна.
  • Транспарентен прозорец.
  • Прилагодени за користење во микробранова печка.
  • Прилагодено печатење.
  • Направени од еколошки материјали.

Димензии: 90х50х130
Волумен (мл): 450
Тежина/Волумен (кг/м³):  8,1 / 0,03
Големина на пакет (во парче): 500

Опис

Назив на продуктДимензии
(во мм)
Волумен,
мл
Парчиња во кутијаПакет
тежина, кг / волумен, m³
ЕКО РОЛ90x50x1304505008,1 / 0,03

 

Дополнителни информации

Димензии

90х50х130

Volume (ml)

450

Големина на пакет (во парче)

500

Тежина/Волумен (кг/м³)

8,1 / 0,03

TOP