Бамбус дрвени стапчиња за кетеринг

$1.00

Опис: Вртени бамбус стапчиња.

  • Во едно кутиче:100 парчиња
  • Во еден пакет: 10,000 парчиња
SKU: Не е достапно Категорија

Дополнителни информации

Type

Бамбус стапче за кетеринг 10 cm, Бамбус стапче за кетеринг 12 cm

TOP