Послужавници за Хот-Дог и Помфрит

  • Амбалажата може да се печати со ваше лого
  • Погодни за Хот-Дог и разни комбинации на храна
  • Отпорни на маснотии
  • Направени од картон што може да се рециклира
  • Прилагодено печатење

Димензии: 165х70х40
Боја: крафт/бела
Големина на пакет (парче): 800
Пакет тежина/волумен (кг/м3):  6.5 / 0.02

Опис

TOP