Стапчиња во индивидуално пакување

$1.00

  • Хартијата може да биде печатена со ваше лого
  • Поединечно завиткани во хартија или пластика
  • Лесно се одвојува
  • 100% може да се рециклира
SKU: Не е достапно Категории ,

Опис

Назив на продуктДолжина
(во мм)
МатерјалПарчиња во кутијаПакет
тежина, кг / волумен, m³
СТАПЧИЊА 230230Бамбус100 / 300,83 / 0,01
СТАПЧИНА 230 СЕП225Бамбус100 / 300,83 / 0,01

Дополнителни информации

Type

15cm, 25cm

TOP