Картонски носачи од крафт хартија

$1.00

Направено од биоразградлив и одржлив картон
Целосно може да се рециклира
Погоден за носење две или четири хартиени чаши за еднократна употреба
Одлично решение за брендирање
Идеален за кафулиња и продавници за одење.

Амбалажата може да се печати со ваше лого

Опис

Назив на прoдуктДолжина,
мм
Ширина,
мм
Висина,
мм
Големина,
парче
Тежина, кг / Волумен ,м3
(пакет)
Носач за две чаши18090504507.9 / 0.0032
Носач за четири чаши180180502507.46 / 0.0032

Дополнителни информации

Type

Носач од крафт хартија за две чаши, Носач од крафт хартија за четири чаши, Носач од крафт хартија за три чаши

TOP