Салфетки бели ситен биг (страничен)

  • Салфетката може да се печати со ваше лого
  • Димензии: 33x33cm
  • Слоеви: 1 слоја
  • Преклопување: 1/4
  • Во едно кутиче: 500 салфетки
  • Во еден пакет: 3,000 салфетки
Категории ,
TOP