Салфетки ситен биг – бели

$1.00

  • Салфетките може да се печатат со ваше лого
  • Слоеви: 1 слоја
  • Преклопување: 1/4
SKU: Не е достапно Категории ,

Дополнителни информации

Димензии

25x24cm, 30x30cm

TOP