Еко конус за пакување со страничен џеб

  • Амбалажата може да се печати со ваше лого
  • Совршен за продавници за риба и чипс, брза храна и улична храна
  • Доаѓа со џеб за потопување од 20 ml
  • Исклучително погодно за држење и одење наоколу
  • Можно е прилагодено печатење

Опис

Назив на продуктДимензии
(во мм)
Волумен
(мл)
Парчиња во кутијаПакет
тежина, кг / волумен, m³
ЕКО КОНУС L80x2003004805,7 / 0,02
TOP