Пластична мешалка спакувана во хартија

  • Хартијата може да се печати со ваше лого
  • Димензии на пластичната мешалка: 10cm
  • Во едно кутиче: 250 мешалки
  • Во еден пакет: 10,000 мешалки
Категорија
TOP