Пластифицирана хартија

  • Хартијата може да се печати со ваше лого
  • Хартијата може да се сече по ваши димензии
  • Димензија: 50x35cm
  • Во еден пакет: 10kg
Категории ,

Дополнителни информации

Димензии

28x38cm, 30x40cm, 32x42cm, 40x60cm, 70x100cm

TOP