Хартиена кесa со рамна рачка и дно

$1.00

  • Хартиените кеси може да се печатат со ваше лого
  • Хартиение кеси мозе да бидат изработени по ваши димензии
  • Боја: кафеава или бела
  • Истите може да бидат и без рачка.
SKU: Не е достапно Категории , ,

Дополнителни информации

Грамажа

70/120грама/м2, 70грама/м2

TOP