Еко пакување за Бургери

$1.00

  • Амбалажата може да се печати со ваше лого
  • Совршени за сите големини на хамбургери
  • Погодни за микробранова печка
  • 100% матерјал за рециклирање
  • Пакување по нарачка (можност за нарачка по ваш дизајн, големина и боја)
  • Идеални за ресторани за носење и брза храна
SKU: Не е достапно Категории ,

Опис

Назив на продукт
Димензии
(во мм)
Парчиња во пакетПакет
тежина, кг / волумен, m³
ЕКО БУРГЕР M115x115x603002,4 / 0,03
ЕКО БУРГЕР L140x140x701503,7 / 0,03
ЕКО БУРГЕР XL110x110x1101504,4 / 0,03

Дополнителни информации

Type

ЕКО БУРГЕР "M", ЕКО БУРГЕР "L", ЕКО БУРГЕР "XL"

TOP