Еколошки носач за чаши од сиви влакна

$1.00

SKU: Не е достапно Категории ,

Опис

Назив на прoдуктГолемина,
парче
Димензија
Носач за две чаши од сиви влакна150220x110x50
Носач за четири чаши од сиви влакна130230x225x65

Дополнителни информации

Type

Носач за чаши од сиви влакна за две чаши, Носач за чаши од сиви влакна за четири чаши

TOP