Вреќи за отпадок проѕирни 35 литра

  • Димензии: 50×70 cm

Во една ролна: 25 вреќи
Во еден пакет: 500 вреќи

Дополнителни информации

Type

ТИП 1, ТИП 2, ТИП 3

TOP