Тито Тикети

Тито тикетите се користат во видео лотариските апарати (VLT)  за слот машините во казина и кладилница.

Направени се од екстра квалитет на репро материјали и нашите тикети се компатибилни со повеќето системи за принатање користени за апаратите.

Ние проадаваме печатени тикети изработену преку офсет технологија која дозволува нашите клиенти да ги нарачаат тито тикетите согласно нивното лого, текст, слика и боја.

Нашите тикети се внимателно спакувани во картонски кутии од 12.000 парчиња и истите се пакувани во пачки од 200,400 и 600 во зависност од капацитетот на принтерот.

Тито тикетите се одобрени од страна на производителите на видео лотариските принтери.

Сите кутии се пакувани на ЕУ палети.

Ние имаме бланко тикети на залиха во секое време.

Бланко тикетите имаат две црни маркери на задната страна.

Производите се од европско потекло, произведени во Италија.

Категорија
TOP