Термални Фискални ролни

$1.00

Термалните фискални ролни се користат за пост терминали и каси, принтери, апарати за паркинг, лотарии и кладилници, банкомати, калкулатори, факс итн. Нашите термални фискални ролни може да бидат изработени во сите видови и се прилагодливи за сите големи брендови на принтери.Може да се изработат во разлчни грамажи и димензии.

  • Термалните фискални ролни се достапни во сите димензии и форми.
SKU: Не е достапно Категорија

Дополнителни информации

Type

ТИП 1, ТИП 2, ТИП 3, ТИП 4, ТИП 5

TOP