Kоктел стапчиња – пловка

$1.00

  • Во едно кутиче:100 парчиња
  • Во еден пакет: 10,000 парчиња
SKU: на лагер Категорија

Дополнителни информации

Димензии

12cm, 15cm, 9cm

TOP