Еко преклопна Кутија (повеќенаменски сад)

$1.00

  • Амбалажата може да се печати со ваше лого
  • Внатрешноста е 100% отпорна на истекување.
  • Може да се користи за складирање и носење храна.
  • Погодна за микробранова печка.
  • Прилагодено печатење (можност за нарачка по ваш дизајн, форма и материјал)
SKU: Не е достапно Категории ,

Опис

Назив на продуктДимензии
(во мм)
Волумен,
(во мл)
Парчиња во пакетПакет
тежина, кг / волумен, m³
ЕКО ПРЕКЛОПНА КУТИЈА 600130x105x6460045011,4 / 0,1
ЕКО ПРЕКЛОПНА КУТИЈА 900168x132x539002407,5 / 0,1

Дополнителни информации

Type

ЕКО ПРЕКЛОПНА КУТИЈА 600, ЕКО ПРЕКЛОПНА КУТИЈА 900

TOP