Еко повеќенаменска кутија

Димензија: 350x80x60mm

Во еден пакет: 300 парчиња

Опис

  • Биоразградлива Амбалажа
  • Елегантен и Модерен изглед
  • Отпорна на вода и масло
  • Микровална употреба
  • Сертифицирани според ISO и NASSR
  • Амбалажата се испорачува склопена и е веднаш спремна за користење
TOP