Еко кутија со правоаголен прозорец

$0.00

  • Атрактивно пакување
  • Голем проѕирен прозорец за стилска презентација на храна
  • 100% отпорен на масло и воотпорен
  • Погоден за микробранова печка
  • Прилагодено печатење (можно е да се нарача во индивидуален дизајн по ваш избор)
  • Амбалажата може да се печати со ваше лого

 

SKU: Не е достапно Категории ,

Опис

Дополнителни информации

Type

200х80х60, 260х80х60

TOP