Еко кутија за носење

$1.00

  • Амбалажата може да се печати со ваше лого
  • Oтпорни на маснотии и вода, совршен за течна и влажна храна
  • Уникатен дизајн на оригами
  • Безбедно за користење во микробранова печка
  • Прекрасен дизајн за стилска презентација на храна
  • Можно е прилагодено печатење
SKU: Не е достапно Категории ,

Опис

Назив на продуктДимензии
(во мм)
Волумен
(мл)
Парчиња во кутијаПакет
тежина, кг / волумен, m³
EKО КУТИЈА ЗА НОСЕЊЕ ПРО 300 гл98x78x352406007,45 / 0,0032
EKО КУТИЈА ЗА НОСЕЊЕ ПРО 500170x70x405003506,55 / 0,0318
EKО КУТИЈА ЗА НОСЕЊЕ ПРО 1000200x120x4010002006,43 / 0,0318
EKО КУТИЈА ЗА НОСЕЊЕ ПРО 1450260x150x4012001255,76 / 0,0318
EKО КУТИЈА ЗА НОСЕЊЕ ПРО 1500200x200x4514001256,11 / 0,0318
EKО КУТИЈА ЗА НОСЕЊЕ ПРО 1555200x200x5515001256,87 / 0,0318

Дополнителни информации

Type

ЕКО КУТИЈА ЗА НОСЕЊЕ ПРО 300, ЕКО КУТИЈА ЗА НОСЕЊЕ ПРО 500, ЕКО КУТИЈА ЗА НОСЕЊЕ ПРО 1000, ЕКО КУТИЈА ЗА НОСЕЊЕ ПРО 1450, ЕКО КУТИЈА ЗА НОСЕЊЕ ПРО 1500, ЕКО КУТИЈА ЗА НОСЕЊЕ ПРО 1555

TOP