Еколошка амбалажа Еден клик 800ml со 2 секции и картонски капак со прозорец Anti-fog

Еко амблажата содржи 2 секции односно 2 прегради 60%‚ + 40 %
-Димензии:
*Висина: 55mm
*Врвот: 120 x 200mm
*Дното:100 x 180 mm
-Во еден пакет: 300 парчиња
-Доаѓа со картонски капак и прозорец анти фог кој што не дозволува замаглување од пареа и дозволува видливост на вашиот продукт за стилска презентација
Еко амбалажата доаѓа склопена а со тоа не губите време за нејзино склопување само со еден клик капакот се затвара.Во амбалажата може дирекно да се јаде со вилушка и нож,внатрешниот дел е пластифициран и отпорен на мрснотии и не пропушта,амбалажата може дирекно да оди во микро печка со се картонскиот капак,една врз друга може да се реди и нема кутијата да се нагмечи.Истата е штанцана,бигувана со висок квалитет,и не се наплаќа едно кратно за штанц форма или модла а притоа не сте обврзани да купувате големи количини одосно минималта количина за ова кутија е 50 парчиња.

 

Опис

 

 

TOP