Пластични цевки за нескафе сo зглоб

  • Боја: шарени или црни

Должина: 23 cm
Дијаметар: 0,70 cm

Во едно кутиче: 1000 цевки
Во еден пакет: 4000 цевки

Категории ,
TOP