Етикети во ролна флексо метод

$1.00

  • Етикетите може да се печатат со ваше лого
  • Етикетите може да се изработат во ваши димензии
  • Матријали: термал еко, термал топ, глос.
SKU: Не е достапно Категории ,

Дополнителни информации

Димензии

58х40мм, 63х27мм

TOP