Kартонски чаши за сладолед

$1.00

Картонски чаши за сладолед може да се печатат со ваше лого

-картонските чаши може да бидат изработени во следните димензии:

*100ml,200ml,250ml,300ml,

SKU: Не е достапно Категории ,

Дополнителни информации

Type

Картонска чаша за сладолед 100мл, Картонска чаша за сладолед 200мл, Картонска чаша за сладолед 250мл, Картонска чаша за сладолед 300мл

TOP