Пластичен капак за ладни пијалоци

$1.00

  • Боја: Транспарентна мат бела боја
  • Во едно кутиче: 100 пластични капаци
  • Во еден пакет: 1000 пластични капаци
SKU: Не е достапно Категории ,

Дополнителни информации

Димензии

80мм/ капак за 250/330мл, 90мм/капак за 500мл

TOP