Шеќер спакуван во хартија по 5 грама

  • Хартијата може да се печати со ваше лого
  • Шеќер: бел или кафен
  • Димензии стапче: 10,5cm x 1,5cm
  • Димензии коцка: 4,50cm x 7,50 cm
  • Во пакет: 10 kg
Категорија
TOP