A4 хартија за копирање

  • Грамажа: 80 грама
  • Бренд на хартија: Copier Bond
  • Хартијата има одлична антистатична обработка и одлична густина

Во едно пакетче: 500 листа
Во еден пакет: 2,500 листа

Категории ,
TOP