Хартиена кеса со дно без рачка

$1.00

  • Хартиената кеса може да биде печатена со ваше лого
  • Боја: кафеава или бела
  • Грамажа: 40-70 грама/м2
SKU: Не е достапно Категории , ,

Дополнителни информации

Димензии

12см Ширина х 7,6см Фалта х 25см Висина, 18см Ширина х 12см Фалта х 28см Висина, 21см Ширина х 12см Фалта х 31см Висина

TOP