Хартиена кеса рамна

$1.00

  • Хартиение кеси може да се печатат со ваше лого(минимална количина за печатење 200-300 кг)
  • Се печати по пантон боја
  • Хартиение кеси може да се прават по ваши дадени димензии
  • Боја: натрон или бели
  • Во пакет: 10кг.
SKU: Не е достапно Категории , ,

Дополнителни информации

Type

ТИП 9, ТИП 1, ТИП 2, ТИП 3, ТИП 4, ТИП 5, ТИП 6, ТИП 7, ТИП 8

TOP