Еко носач од сиви влакна за картонски сад за супа

  • Совршено за носење и испорака
  • Може да собере садови за супа од 230 ml, 340 ml и 445 ml
  • Погоден за носење два контејнери за супа

Идеално решение за ресторани за брза храна и take away.

 

Димензија: 270x142x55мм
Во еден пакет:80 парчиња

Опис

Назив на продуктДимензии, ммПарчиња , во пакетПакет
тежина кг / волумен m3
Носач за картонски
сад за супа од сиви влакна
270x142x55802,8 / 0,03

Дополнителни информации

Type

Носач за чаши од сиви влакна за две чаши, Носач за чаши од сиви влакна за четири чаши

TOP