Еко кутија за торта

$1.00

  • Амбалажата може да се печати со ваше лого
  • Лесна за составување
  • Направени од картон што може да се рециклира
  • Доаѓа во различни големини
  • Совршена за родендени и забави
  • Прилагодено пакување
SKU: Не е достапно Категории ,

Опис

Назив на продуктДимензии
(во мм)
Волумен
(мл)
Парчиња во кутијаПакет
тежина, кг / волумен, m³
ЕКО ТОРТА 1200150x100x8512002508,1 / 0,03
ЕКО ТОРТА 1900230x140x60190030013,3 / 0,06
ЕКО ТОРТА 6000255x255x1056000758,8 / 0,03

Дополнителни информации

Type

ЕКО ТОРТА 1200, ЕКО ТОРТА 1900, ЕКО ТОРТА 6000

TOP