Еко кутија за Салата

$1.00

  • Амбалажата може да се печати со ваше лого
  • Премиум кутија за салата
  • Транспарентен прозорец за стилска презентација на храна
  • Отпорна на вода и маснотии
  • Не е потребно склопување
  • Погодни за микробранова печка
SKU: залиха Категории ,

Опис

Назив на продуктДимензии
(во мм)
Волумен,
(во мл)
Парчиња во пакетПакет
тежина, кг / волумен, m³
ЕКО САЛАТА 600150x115x506005006,8 / 0,7
ЕКО САЛАТА 1000190x150x5010002005,7 / 0,07

Дополнителни информации

Type

ЕКО САЛАТА 600, ЕКО САЛАТА 1000

TOP