Еко кутија за Ручек

$1.00

  • Амбалажата може да се печати со ваше лого
  • Кутија за храна отпорна на вода и маснотии
  • Погодни за микробранова печка
  • Совршено решение за пакување и складирање на вашиот оброк
  • Подговтен за употреба веднаш
  • Достапен за прилагодено брендирање
SKU: на залиха Категории ,

Опис

Назив на продуктДимензии
(во мм)
Волумен,
(во мл)
Парчиња во пакетПакет
тежина, кг / волумен, m³
ЕКО РУЧЕК 600150x115x506005006,8 / 0,7
ЕКО РУЧЕК 1000190x150x5010002005,7 / 0,07

Дополнителни информации

Type

ЕКО РУЧЕК 600, ЕКО РУЧЕК 1000

TOP