Еко Перница

  • Амбалажата може да се печати со ваше лого
  • Елегантен дизајн
  • Направени од еколошка хартиена табла
  • Подготвени за употреба
  • Погодни за микробранова печка
  • Прилагодено печатење

Димензии: 200х70х55
Волумен (мл): 750
Големина на пакет (парче): 600
Пакет тежина/волумен (кг/м3): 8,2 / 0,02

Опис

Назив на продуктДимензии
(во мм)
Волумен
(мл)
Парчиња во кутијаПакет
тежина, кг / волумен, m³
ЕКО ПЕРНИЦА200x70x557506008,2 / 0,02
TOP