Еко квадратна сенвич кутија

  • Амбалажата може да се печати со ваше лого
  • Атрактивно пакување за сендвичи.
  • Пакувањата седвичи се брзи и лесни се составуваат.
  • Два различни дизајни за различни големини сендвичи.
  • Пакување од дебел картон 325 gsm.
  • Силен,транспарентен филм за прозор.
  • Целосно ламиниран од внатрешната за да ја задржи влагата и масноста.
  • Безбедно затворено елиминирање на неочекувано отворање.

         Одлично пакување за тост и коцкаст сендвич.

          Димензија: 125x100x70мм.
          Количина во еден пакет: 300 парчиња.

Опис

TOP