Еко чинија

$1.00

  • Направени од одржлив матерјал
  • Неламинирани
  • Прилагодени за користење во микробранова печка
  • Совршени за служење на пица, пита, суши…
SKU: Не е достапно Категории ,

Дополнителни информации

Type

ЕКО ЧИНИЈА 180, ЕКО ЧИНИЈА 180 БИО, ЕКО ЧИНИЈА 230, ЕКО ЧИНИЈА 230 БИО

TOP