Пластичен капак за топли пијалоци

$1.00

  • Боја: црна, бела, кафена
  • Во едно кутиче: 100 пластични капаци
  • Во еден пакет: 1000 пластични капаци
SKU: Не е достапно Категории ,

Дополнителни информации

Димензии

70mm/капак за 165мл, 80mm/капак за 250/330мл

TOP