Хартија за виткање

  • Хартијата може да се печати со ваше лого
  • Тип на хартија: Пергамент
  • Боја: бела
  • Димензија: 50x35cm(може да се сече и по ваши димензии)
  • Во еден пакет: 10kg.
Категории ,
TOP