ЛВЦ Хартија

$1.00

  • Хартијата може да се печати со ваше лого
  • Хартијата може да сече врз основа на ваши димензии
  • Во пакет: 10kg.
SKU: Не е достапно Категории ,

Дополнителни информации

Димензии

28x38cm, 30x40cm, 32x42cm, 40x60cm, 70x100cm

TOP