Еко кутија за Салата со Транспарентен Пластичен Капак

$1.00

  • Амбалажата може да се печати со ваше лого
  • Пакување отпорно на масло и вода
  • Атрактивен дизајн со широк,
  • Транспарентен ПЕТ прозорец
  • Стилска презентација на храна
  • Погодна за ладни и топли салати
  • Не е потребно склопување
  • Погодни за микробранова печка (без капак)
  • Целосно приспособлива (прилагодување на дизајнот, големината и материјалот според потребите на клиентите)
SKU: има Категории ,

Опис

Назив на продуктДимензии
(во мм)
Волумен,
(во мл)
Парчиња во пакетПакет
тежина, кг / волумен, m³
ЕКО ОПСАЛАТА 350121x106x553503507,8 / 0,09
ЕКО ОПСАЛАТА 400145x95x4540040011 / 0,09
ЕКО ОПСАЛАТА 450145x100x5545040011 / 0,09
ЕКО ОПСАЛАТА 500165x120x455003008,6 / 0,09
ЕКО ОПСАЛАТА 800207x127x558002009 / 0,096
ЕКО ОПСАЛАТА 900150x150x509002007,9 / 0,10
ЕКО ОПСАЛАТА 1000220x160x5510001505,8 / 0,07
ЕКО ОПСАЛАТА 1200165x165x6512001507,9 / 0,09

Дополнителни информации

Type

EKO ОПСАЛАТА 1200мл СО ЦРН ПЛАСТИФИКАТ, ЕКО ОПСАЛАТА 1000мл СО ЦРН ПЛАСТИФИКАТ, ЕКО ОПСАЛАТА 900 СО ЦРН ПЛАСТИФИКАТ, ЕКО ОПСАЛАТА 350, ЕКО ОПСАЛАТА 400, ЕКО ОПСАЛАТА 450, ЕКО ОПСАЛАТА 500, ЕКО ОПСАЛАТА 800, ЕКО ОПСАЛАТА 900, ЕКО ОПСАЛАТА 1000, ЕКО ОПСАЛАТА 1200

TOP